Het Eenhoornhof is een luxe vakantiewoning voor de rustzoekende vakantiegast. Een authentieke 5-sterren kasteelhoeve in het landelijke & pittoreske Kuttekoven met een capaciteit vanaf 6 tot 20 (max 24) personen. Ontspannen in Limburg ten midden van fruitgaarden, wijngaarden en tal van romantische kasteeltjes of naar het doorkijkkerkje van Borgloon, shoppen in Sint-Truiden, lekker tafelen in Hasselt, het openlucht- museum in Bokrijk of het Gallo-Romeins Museum in Tongeren.

Familievakantie

De ideale vakantiewoning voor diverse leeftijdscategorieën. Voor grootouders, hun kinderen en de volwassen kleinkinderen

Verblijven in groep

Een goed uitgerust verblijf met tal van uitwijkmogelijkheden in de buurt en voldoende privacy voor uw volgende jaarlijkse weekend met vrienden.

B2B - Logies

Een rustige uitvalsbasis voor een uitgebreid assessment of een diepgaande intake. Deze woning is ook uitgerust voor professionele doeleinden.

Wandelen en fietsen in Haspengouw. Het jaarprogramma van Hartig Haspengouw voor 2021 staat online. Ze hebben nieuwe, leuke en unieke wandelingen en fietstochten uitgewerkt! Verhalen over het lekkere Haspengouwse fruit, de heerlijke Haspengouwse wijnen, de prachtige natuur en onze ongekende maar boeiende geschiedenis hebben ze verwerkt in de nieuwe activiteiten! Meer info vindt u op: www.hartighaspengouw.be Hopend op een coronavrije lente en zomer, hou nog even vol want het wordt terug licht! Tot gauw in Haspengouw!

Wat zo ver lijkt, is vlakbij!

Vertoeven in vakantiewoning Het Eenhoornhof voelt als verblijven in de Provence. Ontdek dit klein stukje paradijs en overnacht luxueus vanaf 6 tot 20 personen (max 24 personen) in een historische 5- sterren vierkant hoeve, gelegen in het pittoresk dorpje Kuttekoven te midden van de fruitgaarden, wijngaarden en tal van romantische kasteeltjes. Vlakbij liggen het doorkijkkerkje van Borgloon en de zwevende kapel van Helshoven. Ga ook eens Shoppen in Sint-Truiden, lekker tafelen in Hasselt of naar het openlucht- museum in Bokrijk of het Gallo-Romeins Museum in Tongeren. Fietsknooppunt 153 ligt op 150meter en wandelen door de fruitgaarden begint op 200meter.

 

Ik heet u van harte welkom.

Ann Vanduffel

Luxueuze slaapkamers

Verblijf vanaf 6 tot 20 (max 24) personen voorzien van alle comfort.

Ten volle genieten

Ontdek de gezelligheid van vakantiewoning Het Eenhoornhof.

Rust in de natuur

Maak kennis met het pittoreske landschap van Kuttekoven.