Het Eenhoornhof is een knusse luxe vakantiewoning voor de rustzoekende vakantiegast. Een authentieke 5-sterren kasteelhoeve in het landelijke & pittoreske Kuttekoven ideaal voor uw kleine bubbel vanaf 6 personen tot 20 personen. Ontspannen in Limburg ten midden van fruitgaarden, wijngaarden en tal van romantische kasteeltjes of naar het doorkijkkerkje van Borgloon, shoppen in Sint-Truiden, lekker tafelen in Hasselt, het openlucht- museum in Bokrijk of het Gallo-Romeins Museum in Tongeren.

Familievakantie

De ideale vakantiewoning voor diverse leeftijdscategorieën. Voor grootouders, hun kinderen en de volwassen kleinkinderen

Verblijven in groep

Een goed uitgerust verblijf met tal van uitwijkmogelijkheden in de buurt en voldoende privacy voor uw volgende jaarlijkse weekend met vrienden.

B2B - Logies

Een rustige uitvalsbasis voor een uitgebreid assessment of een diepgaande intake. Deze woning is ook uitgerust voor professionele doeleinden.

Ga eens eten we op plekken waar je nooit eerder geweest bent.

De Gebrande Winning, waar de chef U zijn indrukwekkende biercollectie zal tonen, of het Loonse NYDE, een culinaire ontdekking uitgebaat door een jong koppel, waar je de corona­sluiting kan doorspoelen.

Zou dit zijn wat mensen bedoelen met vakanties in eigen land die soms verrassender zijn dan het buitenland, waar je eerst de veel te opeengepakte vliegreis moet verwerken?

Vraag je maar gerust af wat Toscane en de Provence hebben dat we hier niet zouden kunnen vinden.

Of het nu champagne, cava of een Haspengouwse parel is, waarom zou je vergelijken als je ook gewoon kan genieten?

 

Wat zo ver lijkt, is vlakbij!

Vertoeven in vakantiewoning Het Eenhoornhof voelt als verblijven in de Provence. Ontdek dit klein stukje paradijs en overnacht luxueus vanaf 6 tot 20 personen (max 24 personen) in een historische 5- sterren vierkant hoeve, gelegen in het pittoresk dorpje Kuttekoven te midden van de fruitgaarden, wijngaarden en tal van romantische kasteeltjes. Vlakbij liggen het doorkijkkerkje van Borgloon en de zwevende kapel van Helshoven. Ga ook eens Shoppen in Sint-Truiden, lekker tafelen in Hasselt of naar het openlucht- museum in Bokrijk of het Gallo-Romeins Museum in Tongeren. Fietsknooppunt 153 ligt op 150meter en wandelen door de fruitgaarden begint op 200meter.

 

Ik heet u van harte welkom.

Ann Vanduffel

Luxueuze slaapkamers

Verblijf vanaf 6 tot 20 (max 24) personen voorzien van alle comfort.

Ten volle genieten

Ontdek de gezelligheid van vakantiewoning Het Eenhoornhof.

Rust in de natuur

Maak kennis met het pittoreske landschap van Kuttekoven.