Assessments, trainingen, brainstorms in alle rust.

Door de uitgekiende inrichting is het Eenhoornhof ook geschikt voor uw professionele activiteiten.

U organiseert hier in alle rust kleinschalige seminars, meetings, assessments, trainingen, screenings, workshops, teambuildings.

De woning beschikt over gemeenschappelijke en individuele ruimtes in een gemoedelijk kader. De multi-inzetbaarheid van de ruimtes laat toe om ze aan te passen aan uw wensen. Wenst u te overnachten? De 8 verschillende kamers met individuele badkamers zorgen ervoor dat u ook in een professionele context in alle privacy de nacht kan doorbrengen.

Beamer en 2 flip charts zijn ter beschikking. Ruime parking voor 8 auto’s bij ons en extra privé parking voor 20 auto’s op 20 meter.

Meer kamers nodig? Vraag dan naar onze “VIP” kamer met zijn luxe badkamer.

Beleving, beleving en nog eens beleving. Bedrijven zijn steevast aan het zoeken naar beleving. We hebben de voorbije jaren vaak verplicht in een sociaal isolement gezeten. Nu willen we opnieuw zaken proeven, bekijken en ontdekken. Maar vooral onvergetelijke ervaringen opdoen en weer connecteren met elkaar.

Gaan joggen voor en/of na je meeting, letterlijk de natuur induiken voor een wandelmeeting, of gewoon in alle rust buiten vergaderen op het overdekt terras, of in alle discretie op onze grote binnenkoer, het kan hier allemaal.

Toch is het niet enkel de natuur die je over de streep trekt om naar ons te komen, “de regio heeft een internationale historiek met het fruit en is daardoor een vertrouwdheid met vele culturen, de gastvrijheid is hier top, gastvrij zijn zit er stevig ingebakken bij de Limburgers, tijdens het wandelen krijg je spontaan een goeiendag van voorbijgangers, wereldwijd is dat ongezien.”

Luxueuze slaapkamers

Verblijf met maximaal 24 personen voorzien van alle comfort.

Ten volle genieten

Ontdek de gezelligheid van vakantiewoning Het Eenhoornhof.

Rust in de natuur

Maak kennis met het pittoreske landschap van Kuttekoven.