Die jaarlijkse familievakantie, zonder aan comfort in te boeten.

Het Eenhoornhof is zo ingedeeld dat de woning voldoende ruim is voor de hele familie. Er zijn heel wat ruimtes zoals de lounge, de grote eetkamer en het ruim overdekt zuider terras die uitnodigen om gezellig samen te zijn.

Er dient echter niet ingeboet te worden aan privacy. Zo hebben 8 van de 9 slaapkamers een individuele badkamers. Toch nog net die extra kamer nodig ? Vraag dan naar de VIP kamer met zijn luxe badkamer.

U kan u zich gerust even in alle rust terugtrekken in een van de zithoekjes of andere ontspanningsruimtes.

Naast genieten van de rust en landelijke taferelen kan u vanuit het Eenhoornhof uzelf verwennen met een ruim lokaal culinair aanbod.

Restaurants, Bistro’s, Brouwerijen, tapas bars ze zijn er allemaal.

Vlakbij in de straat, op nr 10, is er “taverne de Klee” met zijn indrukwekkende biercollectie

Bij “Villa Copis” kan u terecht voor een luxe ontbijt, ook aan huis geleverd.

Natuurlijk kan home cooking, voor sommigen een nieuwe beleving , bak uw vlees van de keurslager op onze Ofyr, de hype in de bbq-wereld origineel en houtgestookt.

Aarzel vooral niet indien u full hotel service wenst, ontbijt, diner en avondeten, vraag even naar onze mogelijkheden. Zelfs n ober of een kok aan huis, het kan allemaal.

Of misschien is het een idee om als groeps activiteit een bezoek te plannen aan één van de negen wijndomeinen in Borgloon, sommige op wandelafstand van het eenhoornhof.

Verras je met een begeleide wandeling of fietstocht bij onze huisgids Christine Princen van Hartig Haspengouw.

Wat denken jullie, zou het dit zijn wat mensen bedoelen met staycation, want wat kan Toscane en de Provence nog meer bieden dan het mooie Haspengouw waar de zon steeds meer schijnt. Of het nu champagne, cava of een Haspengouwse parel is, waarom zou je vergelijken als je er gewoon van kan genieten?

Maak het goed in Limburg, je bent er in goede handen.

Luxueuze slaapkamers

Verblijf met maximaal 24 personen voorzien van alle comfort.

Ten volle genieten

Ontdek de gezelligheid van vakantiewoning Het Eenhoornhof.

Rust in de natuur

Maak kennis met het pittoreske landschap van Kuttekoven.