De uitvalsbasis voor TV Opnames

De ideale locatie voor uw filmploeg, uw crew en zelfs de deelnemers aan het programma.

We hebben reeds ervaring met het herbergen van een filmploeg, Kelly Pfaff, Dominique Persoone en klankman Pascal Braeckman verbleven al eens twee weken bij ons, wij weten goed dat u ontzorgd wilt worden en dat doen we dan ook met veel goesting.

Benieuwd van wat we voor jullie mediaplan kunnen betekenen, dan heb je de juiste partner gevonden om inpact, bereik of een 360° creative aanpak mogelijk te maken.

Informeren, entertainen, verbinden en….inspireren, dat is jullie doel en dat doen jullie met straffe contents. Deze doelstellingen vertalen kan het best in een inspirerende omgeving.

Ervaar een schat aan rust en mogelijkheden en laat u onderdompelen in de wondere wereld van de eenhoorn in het Eenhoornhof.

Het eenhoornhof in Borgloon is ideaal gelegen, op 10 km van zowel Tongeren als Sint Truiden, 20 km van Genk en van Hasselt. Het eenhoornhof biedt u 9 slaapkamers en vooral heel veel plaats binnen 780m2 en veel plaats buiten, denk aan de afsluitbare binnenkoer en het groot overdekt terras aan de achterkant.

Naast het eenhoornhof kan u de nabij gelegen camperweide mobi-loon boeken.

Ook taverne de klee (heropening in augustus 2024) ligt er werkelijk middenin.

Luxueuze slaapkamers

Verblijf met maximaal 24 personen voorzien van alle comfort.

Ten volle genieten

Ontdek de gezelligheid van vakantiewoning Het Eenhoornhof.

Rust in de natuur

Maak kennis met het pittoreske landschap van Kuttekoven.