Het Eenhoornhof is een knusse luxe vakantiewoning voor de rustzoekende vakantiegast. Een authentieke 5-sterren kasteelhoeve in het landelijke & pittoreske Kuttekoven ideaal voor uw kleine bubbel vanaf 6 personen tot 20 personen. Ontspannen in Limburg ten midden van fruitgaarden, wijngaarden en tal van romantische kasteeltjes of naar het doorkijkkerkje van Borgloon, shoppen in Sint-Truiden, lekker tafelen in Hasselt, het openlucht- museum in Bokrijk of het Gallo-Romeins Museum in Tongeren.

Familievakantie

De ideale vakantiewoning voor diverse leeftijdscategorieën. Voor grootouders, hun kinderen en de volwassen kleinkinderen

Verblijven in groep

Een goed uitgerust verblijf met tal van uitwijkmogelijkheden in de buurt en voldoende privacy voor uw volgende jaarlijkse weekend met vrienden.

B2B - Logies

Een rustige uitvalsbasis voor een uitgebreid assessment of een diepgaande intake. Deze woning is ook uitgerust voor professionele doeleinden.

Wanneer is het het beste om naar Haspengouw te komen vraag je u af ?
De perenbomen staan nog mooi in bloei. Dan volgen de kersen en eind april de appels.” Wie graag een weekendje tussen de bloesems plant, weet bij deze wanneer Haspengouw op z’n mooist is.
Boek nu nog snel uw verblijf bij ons op het eenhoornhof, en geniet van deze prachtige natuur.
Want hier, bij ons, begint de nieuwe lente. Want de zon schijnt altijd eerst in het oosten.

Wat zo ver lijkt, is vlakbij!

Vertoeven in vakantiewoning Het Eenhoornhof voelt als verblijven in de Provence. Ontdek dit klein stukje paradijs en overnacht luxueus vanaf 6 tot 20 personen (max 24 personen) in een historische 5- sterren vierkant hoeve, gelegen in het pittoresk dorpje Kuttekoven te midden van de fruitgaarden, wijngaarden en tal van romantische kasteeltjes. Vlakbij liggen het doorkijkkerkje van Borgloon en de zwevende kapel van Helshoven. Ga ook eens Shoppen in Sint-Truiden, lekker tafelen in Hasselt of naar het openlucht- museum in Bokrijk of het Gallo-Romeins Museum in Tongeren. Fietsknooppunt 153 ligt op 150meter en wandelen door de fruitgaarden begint op 200meter.

 

Ik heet u van harte welkom.

Ann Vanduffel

Luxueuze slaapkamers

Verblijf vanaf 6 tot 20 (max 24) personen voorzien van alle comfort.

Ten volle genieten

Ontdek de gezelligheid van vakantiewoning Het Eenhoornhof.

Rust in de natuur

Maak kennis met het pittoreske landschap van Kuttekoven.