Het Eenhoornhof is een grote luxe vakantiewoning voor de rustzoekende vakantiegast. Een authentieke 5-sterren kasteelhoeve in het landelijke & pittoreske Kuttekoven ideaal vanaf 10 tot 20 personen. (Adults only) Ontspannen in Limburg ten midden van fruitgaarden, wijngaarden en tal van romantische kasteeltjes of naar het doorkijkkerkje van Borgloon, shoppen in Sint-Truiden, lekker tafelen in Hasselt, het openlucht- museum in Bokrijk of het Gallo-Romeins Museum in Tongeren.

Familievakantie

De ideale vakantiewoning voor diverse leeftijdscategorieën. Voor grootouders, hun kinderen en de volwassen kleinkinderen, adults only dus. Huisdieren niet toegelaten.

Verblijven in groep

Een goed uitgerust verblijf met tal van uitwijkmogelijkheden in de buurt en voldoende privacy voor uw volgende jaarlijkse weekend met vrienden.

B2B - Logies

Een rustige uitvalsbasis voor een workation of n uitgebreid assessment of een diepgaande intake. Deze woning is ook uitgerust voor professionele doeleinden.

Ga eens eten we op plekken waar je nooit eerder geweest bent.

Heel vlakbij, op nummer 10 in de straat, taverne de Klee (zie foto hieronder) met zijn indrukwekkende biercollectie, of in de gloednieuwe tapasbar op de markt van Borgloon, Barnito, of het Loonse NYDE, een culinaire ontdekking uitgebaat door een jong koppel. Verras u met n luxe ontbijt bij Villa Copis. Of ga eens op zoek naar een nieuwe beleving en bak uw vlees op onze Ofyr, de enige echte bbq, houtgestookt.

Bezoek ook eens één van de negen wijndomeinen: De Groote Mot & De Clee (Borgloon en Kuttekoven), Hoenshof (Hoepertingen), Jerom Winery (Hoepertingen), Clos d’Opleeuw (Gors-Opleeuw), Optimbulles (Jesseren), Cuvelier (Jesseren en Kerniel), Het Heuvelswijnhuisje (Kerniel), Clos Les Ramiers (Gotem), bijna op wandelafstand van het eenhoornhof en domein Sassenbroek (Broekom).

Zou dit zijn wat mensen bedoelen met vakanties in eigen land die soms verrassender zijn dan het buitenland, waar je eerst de veel te opeengepakte vliegreis moet verwerken?

Vraag je maar gerust af wat Toscane en de Provence hebben dat we hier niet zouden kunnen vinden.

Of het nu champagne, cava of een Haspengouwse parel is, waarom zou je vergelijken als je ook gewoon kan genieten?

Maak het goed in Limburg, hier ben je in goede handen.

 

Wat zo ver lijkt, is vlakbij!

Verblijven in vakantiewoning Het Eenhoornhof voelt als vakantie in de Provence. Ontdek dit klein stukje paradijs en overnacht luxueus vanaf 10 tot 20 personen in een historische 5- sterren vierkant hoeve, gelegen in het pittoresk dorpje Kuttekoven te midden van de fruitgaarden, wijngaarden en tal van romantische kasteeltjes. Vlakbij liggen het doorkijkkerkje van Borgloon en de zwevende kapel van Helshoven. Ga ook eens Shoppen in Sint-Truiden, lekker tafelen in Hasselt of naar het openlucht- museum in Bokrijk of het Gallo-Romeins Museum in Tongeren. Fietsknooppunt 153 ligt op 150meter en wandelen door de fruitgaarden begint op 200meter.

 

Wij gastvrij, jullie gastblij,

Ann Vanduffel

Luxueuze slaapkamers

Verblijf vanaf 10 tot 20 personen voorzien van alle comfort.

Ten volle genieten

Ontdek de gezelligheid van vakantiewoning Het Eenhoornhof.

Rust in de natuur

Maak kennis met het pittoreske landschap van Kuttekoven.